Over ons


G ivenBase is opgericht in september 2016 door Given Hirschau. Deels is de naam van het platform hiervan afgeleid, maar deels komt het ook uit het Engels: Given betekent namelijk ook ‘gegeven’ en Base staat voor de basis, van waar je alle kanten op kunt gaan. Het doel van dit platform is dan ook om diensten en producten zo veel mogelijk met elkaar te verbinden, om zo een horizontaal netwerk te creëren.


Hierdoor ontstaat er een vaste basis, een plek waar alle diensten in één keer worden aangeboden. U hoeft dus niet langer te zoeken voor de verschillende producten en diensten die u nodig hebt: bij GivenBase krijgt u alles bij elkaar, op een professionele wijze. Bij GivenBase garanderen wij u diensten van de hoogste kwaliteit, voor een scherp tarief. Up-to-date en innovatief; bij GivenBase hebt u altijd het nieuwste van het nieuwste. Dit realiseren we allemaal door de hechte verbinding en samenwerking tussen bedrijven en diensten. Ons motto luidt dan ook: it’s all connected.


GivenBase is gevestigd in Amsterdam, maar daarbuiten ook werkzaam in gebieden zoals Utrecht, Almere, Zaandam en Wormerveer. Neem eens een kijkje op de website om te zien welke diensten we u allemaal kunnen bieden, en connect!


Kvk-nummer: 66884527
BTW-nummer: NL002440092B45
IBAN-nummer: NL70 KNAB 0257 6572 23
BIC-nummer: KNABNL2H
Tel: +316 14 60 25 35
Mail: info@givenbase.com